ОГЛАС - ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

 

Драги ученици, наставници  и стручни сарадници, желим вам срећан почетак другог полугодишта, школске 2020/21. године, са жељом да је завршите у здрављу, добром расположењу и одличним резултатима!

Настава у другом полугодишту је почела 25.01.2021. године а завршава се 13.05.2021. године за четврте разреде и 10.06.2021. године за прве, друге и треће разреде. Прољећњи распуст је планиран у периоду од 26.04. 2021. године до 30.04.2021. године.

С поносом истичем изузетан успјех наших ученика у успјеху и владању на крају првог полугодишта школске 2020/21. године! Средња оцјена школе је 3,64 и користим ову прилику да се захвалим и честитам свим ученицима, наставницима и стручним сарадницима на фантастичним резултатима!

Посебне похвале и честитке  упућујем свим одличним ученицима!

Такође, овом приликом честитам одјељењу II3 за најмањи број изостанака, укупно 227 и одјељењу IV6 за одличан успјех и највишу просјечну оцјену 4,54!

Да хуманост, креативност и марљивост, не познају границе и препреке, показују четири успјешно реализоване хуманитарне акције и резултати наших ученика, на конкурсима и манифестацијама у првом полугодишту.

Ученици II1 одјељења, Мирко Кеча и Лазар Радовић су освојили златну плакету на Међународној изложби идеја, иновација и стваралаштва младих „ИНОСТ МЛАДИХ 2020“ за рад „Електрични ромобил“, ученица I5 одјељења Сара Гламочић је освојила друго мјесто за литерарни рад на конурсу Црвеног крста „ Мине су скривена опасност у нашој природи“, а похваљени су и радови на тему „Република Српска“, наших ученика Стефана Гајића IV2 и Ненада Антонића II8.

Упућујем искрене честитке нашим ученицима, који и у овим условима, у најљепшем свјетлу представљају нашу школу!

Користим прилику да честитам и њиховим наставницим – менторима, Душану Тубићу, Оливери Вујанчевић, Антонели Лекић и Снежани Стојчић!

У друго полугодиште идемо са још бољим резултатима!

Сриједа, 27.01.2020. године, је дан када обиљежавамо школску славу Светог Саву. Свети Сава је најсвечанији дан у школи и ове године га обиљежавамо радно и свечано. Наставне часове  на тај дан ћемо посветити лику и дјелу Светог Саве , као и његовом значају.

Наставничко вијеће је ове године имало тежак задатак, да међу бројним ученицима који имају примјерно владање, постижу одличан успјех и завидне резултате на бројним такмичењима и ваннаставним активностима, изабере једног ученика који ће примити Светосавску награду.

Алекса Сибиновић, ученик IV4 одјељења, поред тога што је одличан ученик и има примјерно владање, врстан математичар и програмер, активан спортиста, говори више језика, је и добар друг који увијек нађе вријеме да несебично помаже другима.

Поносна сам и срећна, што је Наставничко вијеће одлучило да Светосавску награду додијели Алекси, којем честитам и желим да и даље буде вриједан и успјешан!

 

                                                                                                    Директор:

                                                                                                    Ирина Чавић, дипл.инж.