Поносни смо на ученика Сањина Бруса који је ове школске 2022/2023. године добитник Светосавске награде.

Сањин Брус је ученик четвртог разреда у занимању техничар рачунарства. Рођен је 08.05.2004. године у Бањој Луци. Током школовања показао је изузетне резултате у учењу и владању. Својим успјесима истицао се на школским, регионалним, републичким и државним такмичењима из предмета Информатика, Физика и Програмирање. Један од најзначајнијих Сањинових успјеха и успјеха ученика у историји Електротехничке школе у Бањалуци, је учешће на 6. Олимпијади Метропола одржаној у јуну 2022. године, гдје је Сањин представљао град Бањалуку у области Програмирања.

Овај млади, врсни информатичар је и иноватор. Учествовао је и освајао значајна признања на манифестацијама Ноћ истаживача и ИНОСТ младих.

 Сањин је током цијелог школовања био одличан ученик са примјерним владањем. Надасве је културан, пристојан и скроман у понашању. Својим бићем, духом и памећу оплемењује све нас у школи. У великој конкуренцији изузетних ученика препознат је као најбољи од најбољих, те је на сједници Наставничког вијећа  изабран за добитника Светосавске награде.

Честитамо Сањину, његовим родитељима, предметним професорима и одјељењском старјешини!